EFT Emotional Freedom Techniques
 

Disclaimer:

Welkom op deze website voor EFT. Alstublieft lees deze disclaimer volledig voordat u verder gaat aangezien het belangrijke informatie betreft, dat u hiervan op de hoogte bent. Bij het vervolg gebruik van deze website, geeft u aan dat u dit volledig heeft gelezen en dat u dit begrijpt en mee akkoord gaat. Wanneer u hiermee niet akkoord gaat ga niet verder in het gebruik van deze website en de diensten die aangeboden worden.  

Yara hoopt dat het lezen over emotional freedom techniques (ook bekend als tapping) jou informatie geeft, als lezer over het begrijpen hoe het verbonden is met je persoonlijke of familiaire behoeften. Het garandeert en of voorspelt niet de uitkomst van elke individu die ervoor kiest om EFT toe te passen aangezien er een heleboel variaties zijn in uitkomsten. Yara zal haar uiterste best doen om haar kennis in het begeleiden/coachen van jou met alle informatie en vaardigheden die zij heeft verkregen van haar opleiding/training in EFT.


Ik heb een achtergrond als zorgverlener (fysiotherapeute en vroeger als verpleegkundige), maar ik stel geen diagnoses, genees of behandel medische of mentale gezondheidsaandoeningen niet. Ik ben getraind en gecertificeerd in clinical Emotional Freedom Techniques (EFT en Energy psychology (EP) en ik bied diensten aan op basis van deze technieken, kan zijn middels coaching of begeleiding. De diensten die ik aanbied zijn geen vervanging voor traditionele, medische psychologische of psychiatrische zorg die u mogelijk nodig heeft. Wanneer u bent gediagnostiseerd met een psychische of medische aandoening, zijn mijn diensten mogelijk passend voor u als zijnde een toevoeging op medische of mentale gezondheidszorg die u momenteel ontvangt, maar mijn diensten zijn in geen enkel opzicht een vervanging van traditionele medische of mentale zorg. Bij het ondertekenen van deze overeenkomst, laat u zien dat u dit onderscheid begrijpt. U gaat ermee akkoord met het opvolgen van mijn aanbevelingen gemaakt door u gezondheidstherapeuten en het zoeken naar professionele hulpverlening die noodzakelijk zijn voordat u beslissingen maakt aangaande gezondheidskeuzes. Er zijn velen wetenschappelijke studies die de effectiviteit van EFT en Energie psychologie ondersteunen en de hoeveelheid wetenschappelijke onderzoeken op dit gebied blijft groeien. Onderzoek suggereert dat deze methode werkt bij verandering van de hersenen op de prikkel geleiding en chemische processen op manieren die deze veranderingen ondersteunen/onderbouwen.

Hoe dan ook, het blijkt dat een groeiend aantal wetenschappelijk onderzoek aanwezig is die aangeeft dat het een bewezen effectieve techniek is, vooral voor het verminderen en onder controle krijgen van je stress level. Dit is heel gunstig aangezien een groot aantal medische specialisten erkennen dat een groot aantal gezondheidsproblemen stress als oorzaak aangeven.

U kunt specifieke onderzoek studies vinden op www.eftuniverse.com/research wanneer u meer aanvullende informatie zoekt. Ondanks de groei en ontwikkelingen op dit gebied, is EFT nog steeds beschouwd als experimenteel. Ik heb professionele training gevolgd in alle technieken en ik vind het totaal geen probleem om ze te bespreken met u, mocht u nog vragen of opmerkingen hebben.

 

 

Verder accepteert, Yara Huisjes, totaal geen verantwoordelijkheid of betrouwbaarheid van wat voor soort dan ook voor het gebruik of misbruik van de inhoud van deze website.  

 

Mocht u opmerkingen of vragen hebben aangaande de inhoudelijke informatie van deze website, neem gerust contact op met Yara middels mail

 

 

Bij voorbaat dank voor het nemen van u spaarzame tijd voor het lezen van deze disclaimer en het maken van de juiste/gepaste beslissing of u verder gaat op deze website en gebruik gaat maken van de diensten ja of nee.