EFT Emotional Freedom Techniques
 


Al ruim 22 jaar ben ik werkzaam in de gezondheidszorg, eerst als verpleegkundige en nu ruim 13 jaar als fysiotherapeute.
Sinds 5 jaar is EFT (emotional freedom techniques) in mijn leven gekomen en dat sluit enorm aan op mijn interesse hoe de connectie is tussen lichaam, geest en ziel.
Mijn opleiding is behaald bij EFTuniverse onder begeleiding van Dawson Church.
Hij is een bestverkopende auteur, wetenschapper, geleerde en visionair. Zijn baanbrekende onderzoek is gepubliceerd in vele prestigieuze wetenschappelijke tijdschriften. 


Nu pas ik EFT toe in de praktijk met als resultaat veel mooie gesprekken, antwoorden en resultaten.

Mijn missie en passie is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden in de emotional freedom techniques. Hierdoor kunnen mensen zelf leren grip te krijgen op hun emoties, waardoor hun gezondheid verbeterd. Stress levels enorm verlagen. Leren zichzelf te mogen zijn op alle vlakken (lichaam, geest en ziel).
Zie de introductie van mijn Podcast voor mijn eigen verhaal.


Er is niks zo complex en zo mooi als de connectie tussen lichaam, geest en ziel en toch zo simpel te verbinden middels de EFT technieken.

 

Wat ik zelf heel prettig vind aan EFT;

  • Eigenlijk heeft EFT, in mijn optiek alleen maar voordelen!
  • Op een hele zachte en veilige manier je trauma's onder ogen komen, verwerken en dan zelf in controle zijn wat je ermee doet.
  • Grip op en begrip krijgen voor je emoties.
  • Je stress levels enorm verlagen, waardoor je lichamelijke gezondheid kan verbeteren.
  • Er ontstaat ruimte voor compassie, liefde en het ontvangen van je innerlijke geluk. Mensen hebben het idee dat je hier iets voor moet doen of dat er iets tegen over staat, maar niets is minder waar. Je hebt bij geboorte jouw eigen levensenergie (je innerlijke geluk en liefde) en die mag je voelen en ontmoeten middels EFT.
  • Je hebt EFT ( deze techniek) altijd bij de hand. EFT kun je snel, simpel en makkelijk toepassen op elk moment van de dag en op bijna elke plek. Dat vind ik ook heel fijn.
  • De mogelijkheid je (levens)overtuigingen/ gedachten te kunnen zien voor wat ze eigenlijk zijn en veranderen, mocht je dat willen.

Voor wie is EFT? Klik op de link en scrol naar het kopje: voor wie is EFT?

Reviews; Lees de ervaringen van anderen.


Maak een vrijblijvende intake van 15 minuten online CONTACT.