EFT Emotional Freedom Techniques
 

                    WELKOM
Hallo, mijn naam is Yara Huisjes!


Al ruim 22 jaar ben ik werkzaam in de gezondheidszorg, eerst als verpleegkundige en nu ruim 13 jaar als fysiotherapeute.
Sinds een aantal jaren is EFT (emotional freedom techniques) in mijn leven gekomen en dat sluit enorm aan op mijn interesse hoe de connectie is tussen lichaam en geest. 

Mijn opleiding is behaald bij EFTuniverse onder begeleiding van Dawson Church. Hij is een bestverkopende auteur, wetenschapper, geleerde en visionair. Zijn baanbrekende onderzoek is gepubliceerd in vele prestigieuze wetenschappelijke tijdschriften.  https://eftuniverse.com/about/dawson-church/

Nu pas ik EFT toe in de praktijk met als resultaat veel mooie gesprekken, antwoorden en resultaten.
Mijn missie en passie is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden middels EFT. Hierdoor kunnen mensen zelf leren in hun eigen kracht te staan. Leren zichzelf te mogen zijn op alle vlakken (lichaam, geest en ziel). Zie de introductie van mijn Podcast voor mijn eigen verhaal.

Er is niks zo complex en zo mooi als de connectie tussen lichaam, geest en ziel en toch simpel te verbinden middels de EFT technieken. 

Wat ik zelf heel prettig vind aan EFT;
  •  Jij bent aanzet en leidt je eigen pad. De coach begeleid jou en geeft je opties (mocht je die zelf nog niet binnenkrijgen en in die opties zit geen goed of fout).
  •  Je geeft je eigen grenzen aan. Vind je dat moeilijk? Dan helpt EFT jou waar je grenzen liggen. 
  • Zelf vond ik dat heel fijn om te ervaren dat ik zelf in controle was en zelf mocht bepalen hoever ik daarin ging.

Ben jij er ook klaar voor om je lichaam, geest en ziel weer te laten samenwerken?
Vind je het leuk om dat samen met mij te doen?

Maak een vrijblijvende intake van 15 minuten online  CONTACT